Zyxel DX3301-T0 VDSL Modem Kutu Açılımı ve Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 185 izlenme

Yüklenme Tarihi: 20 Kasım 2022 - 13:17

Satın Almak İçin ; https://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-dx3301-574mbps-1201mbps-kablosuz-ax-wi-fi-6-5-port-vdsl-modem.html


Tasarım;

ZYXEL DX8810-T0, dizaynında sade bir tasarım kullanılmış. Evinizde her noktada şık durur. Zyxel, sürdürülebilir bir gelecek ve toplumun çevresel refahını iyileştirmeyi taahhüt eder. Zyxel DX3301-T0, her bir paket hacmini küçültmek için ultra ince dış kasaya sahip katlanabilir standlar kullanır, bu da daha düşük karbon emisyonları için palet kullanımını yaklaşık F artırır.




Kusursuz Hız;

ZYXEL DX8810-T0 standart modemlerden farklı olarak 5 Gigabit hıza sahip 4 adet port barındırır. Bu portlar üzerinden kablolu bir şekilde 5 Gigabit’e kadar hız alabilirsiniz. Stabil veri aktarımı ile dilediğiniz gibi internetin tadını çıkarabilirsiniz. 574-1200Mbps arası veri hızı sunan modem, kablosuz bağlantı tarafında da oldukça verimlidir.




Wİ-Fİ 6;

Kablosuz bağlantı deneyiminizi bir üst seviyeye çıkaracak olan Wi-fi 6, hem daha güvenli hem daha hızlı. 2.4 ve 5 GHz hız bantlarına ulaşan kablosuz bağlantı protokolü üzerinde bulunan güçlü antenler sayesinde her noktada internete ulaşmanıza olanak sağlar. OFDMA ve hüzmeleme teknolojisi ile ölü noktalara interneti ulaştırır.




MPRO MESH

Birden fazla dağıtıcı kullanılan internet kompozisyonlarında EasyMesh uyumluluğu ile router veya mesh sistemler arasında stabil bağlantı kurar. Kendi ekosisteminizi oluşturmanızı sağlar.



Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz; https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam