Türkiyenin İLK KADIN SERİ KATİLİ "Baltalı Hano" : Dünyanın Enleri ?

Dünyanın Enleri - 1.112 izlenme

Yüklenme Tarihi: 15 Ocak 2017 - 20:39

ÜCRETSİZ ABONE OLUN https://goo.gl/hu9vWA

Dünyanın En İlginç Videolarını hazırlayan topluluğa hoşgeldiniz.
Araştırmayı seviyormusunuz. Evet ben seviyorum ve sizler için dünyada ne olup bittiğini araştırıyorum ve sizinle bunları Youtube kanalım olan Dünyanın Enleri ? Paylaşıyorum. Teşekkür Ederiz..

Destekleriniz Bizim İçin Her Zaman Önemli...
Sayfamıza Abone Olmayı Unutmayınız...
Hazırlayan Ve Sunan : Orhan Tümerkan TUNÇAY
DWT Facebook Sayfamız : https://goo.gl/m2Rh6G
Youtube Takip : https://goo.gl/hu9vWA
Facebook Sayfamız Takip : http://goo.gl/3UK2MU
Facebook Grubumuz Takip : https://goo.gl/V5HWjg
Facebook Kişisel Hesabım : https://goo.gl/ROXzxO
Bağışlarınız İçin Paypal : orhan.tuncay1994@hotmail.com
İzlesene.com Sayfamız : https://goo.gl/fX7mog

Baltalı Hano Diğer Adıyla Hanzade
1 gecede tam tamına 21 erkeği öldürerek nam salmış bir kabadayı
Bir İnsan Katil Olmak İstemez Buna Zorlarlar.
Ülkemizden Bir Kadın Katil, Baltalı Hano…
Baltalı Hano eski İstanbul eşrafından, şehrin eskileri tarafından hikayesi oldukça iyi bilinen bir katil. Aslında bilimsel olarak seri katil tipolojisi çizmiyor. Yani yıllara yayılmış, aynı sistemle işlenen cinayetler söz konusu değil. Lakin geçirdiği bir cinnet sonrasında bir gecede 21 kişi öldürmüş…

Olaylar şöyle intikal ediyor. 1800'lü yıllar…Osmanlı Devleti zamanı. Baltalı Hano'nun yaşadığı bölge tam olarak net değil. Tophane taraflarından olduğu söyleniyor ama buna kesin bir bilgi diyemeyiz. Baltalı Hano vaktinin değme kabadayılarından birisinin sevgilisi. Gururlu ve 12 yaşındaki oğluna tutkuyla bağlı bir kadın.
Günlerden birgün Baltalı Hano'nun oğlu kayıplara karışıyor. Hano çocuğunu aramak için çok uğraşsa da bir şekilde sevgilisi onu her zaman vazgeçiriyor. Sevgilisinin bu tavırlarından kıllanan Hano bir gece gizlice sevgilisini takip etmeye karar veriyor ve kendisine Baltalı lakabının takılmasını sağlayan olaylar silsilesinin fitili ateşleniyor.

Bir meyhane gecesi sonrası, sevgilisinin hamama gittiğini gören Hano, üzerindeki erkek kıyafetlerine güvenerek söz konusu hamama giriyor. O dönemde hamamlarda hiz oğlanı, ya da hamam oğlanı adı verilen bir yapı söz konusu. Detayları internetten araştırarak bulabilirsiniz. Hamamda 12 yaşındaki oğlunun, sevgilisinin cemiyetinde hamam oğlanı olarak çalıştırıldığını görüyor. Hamamda bulduğu baltayı eline alıyor ve o gece hamamdaki erkeklere rastgele savurmaya başlıyor. Olaylar dinginleştiğinde arkasında 21 ceset bırakan Hano, hakkında idam cezası verilinceye kadar İstanbul'un arızalı kabadayılarından birisi oluyor.

Sevgilisi dahil öldürdüğü 21 kişinin cezası Hano için ağır oluyor. Osmanlı hukuku Hano'nun idamına karar veriyor ve bu cezayla dünyaya gözlerini yumuyor.

Hano'nun oğlunun adı hala bir sır fakat büyüdüğünde şehrin azılı kabadayılarından birine dönüştüğüne dair rivayetler var.
Reklam