SSD'nizi Taşınabilir Hale Getirin; Asus Rog Strix Arion M.2 SSD Kutusu

Vatan Bilgisayar - 4 izlenme

Yüklenme Tarihi: 20 Mayıs 2022 - 21:08

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/asus-rog-strix-arion-m-2-nvme-usb-3-2-ssd-kutusu.html

Aydınlatma Efektli Şık Tasarım

ASUS'a özgü Aura Sync aydınlatma teknolojisi ile ROG Strix Arion, oldukça dikkat çeken şık ,siyah renkli tasarımının yanı sıra RGB renklendirmeli ışıklarıyla hem şıklık hem de taşıma kolaylığı sağlayacak kusursuz bir cihazdır.

Askılı Koruyucu

R kancalı bir koruyucu, SSD'nizin düzgün çalışmasını devam ettirmek için çarpma ve düşmelere karşı koruma sağlar. Ayrıca anahtarlığınızda veya çantanızda da rahatlıkla konumlandırabileceksiniz.

Kolay Kurulum

Asus Rog Strix Arion M.2 SSD kutusu ile birlikte tarafınıza gelen iğne ile rahatlıkla üst kapağı çıkarabilirsiniz ve SSD'nizi yuvaya yerleştirerek kullanım sağlayabilirsiniz.

Isı Dağıtımı

Dahili termal pedlerle birlikte alüminyum alaşımlı kasası, çalışma sıcaklıklarını önemli ölçüde azaltarak, SSD'nizin yüksek aktarım hızlarını korumasını ve ömrünü uzatmasını sağlar.


Bağlantılar

ROG Strix Arion, dizüstüler, akıllı telefonlar, PC'ler ve oyun konsollarıyla uyumluluk sağlaması için USB-C'den USB-C'ye ve USB-C'den USB-A'ya kablolarla sunulmaktadır. Bu sayede bir çok farklı cihazla rahatlıkla bağlantı kurabileceksiniz.


Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam