Oppo Reno 7 Kutu Açılımı ve Detaylı İnceleme!

Vatan Bilgisayar - 26 izlenme

Yüklenme Tarihi: 05 Ekim 2022 - 17:07

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/oppo-reno7-8gb-128gb-gunbatimi-turuncusu.html



Tasarım

Arka kapağında kaliteli kauçuk ve plastik materyaller kullanılmıştır. Yan çerçevelerinde ise metalik görünümlü plastik materyal kullanılmıştır. Bu sayede şık ve dikkat çekici bir görüntü kazanılmıştır. Oppo Reno 7 Ayrıca Turuncu ve Siyah renk seçenekleri ile bir çok tarza ve kullanıcıya hitap etmektedir.



Oppo Reno 7 Ekran Boyutu ve Özellikleri

Oppo Reno 7 6.43" boyuta amoled ekrana sahiptir. 6.4" ekranı sayesinde hiçbir detay gözünüzden kaçmayacak ve büyük ekranın tadını oynadığınız oyunlarda, izlediğiniz dizilerde, filmlerde çıkarabileceksiniz. Ekran gövde oranına baktığımızda „.94'lük bir orana sahiptir. İnce çerçeveleri ile de sonsuz bir ekran kazanılmıştır. Ayrıca 90 Hz yenileme hızı mevcuttur. Bu sayede oyunlarda rakiplerinize avantaj sağlamakla kalmayacaksınız aynı zamanda ekranı daha akıcı ve hızlı kullanabileceksiniz. 409 PPI piksel yoğunluğu ile ekran daha parlak ve canı hale gelecektir. Fazla ışıklı ortamlarda bile ekranı görmekte problem yaşamayacaksınız. Ek olarak bu ekranın sağlamlığı da çok önemli Oppo Reno 7 bu alanda da Gorilla Glass 5 kullanmıştır. Bu sayede darbelere karşı daha dayanıklı hale gelmektedir.



İşlemci ve Hafıza Desteği

Snapdragon 680 ve 8 çekirdekli 2.4 Ghz hızlarına ulaşabilen işlemcisi ile oyunlarda ve performans gerektiren uygulamalarda beklentilerinizi rahatlıkla karşılayacaktır. Bu işlemci özelliklerini ise Adreno 610 grafik işlemci ve 8 GB mobil ram boyutu desteklemektedir. Aynı zamanda oyunlarınızı, dosyalarınızı, uygulamalarınızı rahatlıkla depolayabileceğiniz 128 GB depolama alanına sahiptir. 128 GB depolama alanının yeterli olmadığı durumlarda ise SD kart desteği ile 1 TB'a kadar depolamayı arttırabilmektesiniz. Bu sayede depolama sorununu ortadan kaldırabileceksiniz.



Kamera

Oppo Reno 7 2'li şık görünümlü kameralara sahiptir. 64MP ana kamerası, Mikroskobik makro çekim yapılabilen arka kamerası ve 32 MP ön kamerası ile kusursuz görseller, öz çekimler, fotoğraflar çekebileceksiniz. Ayrıca ön ve arka kamerası ile 1080P 30 FPS videolar çekebileceksiniz.



Ultra Hafif

Bu kadar özelliği barındırmasının yanı sıra tüy gibi hafif bir yapıya sahiptir. 175 Gr ağırlığı ile çok rahat bir şekilde taşıyabileceksiniz ve kullanabileceksiniz.



Yüksek Batarya Gücü ve Hızlı Şarj

4500 mAh Uzun Ömürlü batarya desteği ile gün içerisinde şarja telefonunuzu takmadan uzun süre kullanabileceğiniz kusursuz bir cihazdır.


IPX4 Sertifikası

Oppo Reno 7 IPX4 Sertifikasına sahiptir. Böylece suya karşı dayanıklı bir hal almaktadır.


Güvenlik

Oppo Reno 7 güvenlik alanında da beklentilerinizi karşılayacaktır. Ekrana gömülü parmak izi okuyucusu ve yüz tanıma özelliği ile dilediğiniz gibi ekran kilidinizi dizayn edebilecek aynı zamanda verilerinizi güvenle depolayabileceksiniz.





Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam