Logitech MX Mekanik Mini Kablosuz Klavye Kutu Açılışı ve Detaylı İnceleme!

Vatan Bilgisayar - 22 izlenme

Yüklenme Tarihi: 07 Aralık 2022 - 15:54

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-mx-mekanik-mini-kablosuz-aydinlatmali-klavye-eng-tus-dizilimi-siyah.html


Mekanik

Hassas geri bildirim, tepkisel tuş sıfırlama ve yazı yazarken etrafınızdakileri rahatsız etmemek üzere daha az gürültü için hissedebileceğiniz, tatmin edici bir dokunsal tuşlamaya sahip mekanik tuş anahtarları.




Entegre Tuş Yapısı

Entegre sayısal tuş takımına sahip tam boyutlu MX Mechanical ve yerden tasarruf sağlayan minimalist MX Mechanical Mini arasından seçim yapın. Her iki klavye de üstün dayanıklılık ve tarz sağlamak için alüminyum üst kasaya sahiptir.




Düşük profilli mekanik anahtarlar, üst düzey yazma deneyimi sunar.

Son derece hassas ve dayanıklı anahtarlar, düşük profilli bir form faktöründe derin ve güven verici tuş yüksekliği sağlar. Parmaklarınız tuşların mat yüzeyinde zahmetsizce kayar ve çift renkli tuş başlıkları, parmaklarınızı yönlendirmenizi ve akışınızda kalmanızı kolaylaştırır.



Hızlı Şarj

MX Mechanical klavye, tam şarj olduğunda 15 güne kadar veya arka plan ışığı kapalıyken 10 aya kadar çalışır. Ürünle birlikte verilen USB-C kablo kullanılarak gerçekleştirilen 15 dakikalık şarj, tüm gün kesintisiz performans sağlar.

Her iki mekanik klavye, tüm büyük işletim sistemleriyle anında kullanılabilecek şekilde uyumludur. Bluetooth Düşük Enerji veya ürünle birlikte verilen Logi Bolt USB Alıcı aracılığıyla üç adede kadar cihazla kolayca eşleştirin ve tek bir tuşla bu cihazlar arasında geçiş yapın.




Doğa Dostu

MX Mechanical’daki plastik parçalar, eski tüketici elektronik cihazlarındaki kullanım ömrünü tamamlamış plastiklere ikinci bir şans vermek ve karbon ayak izimizi azaltmaya yardımcı olmak için sertifikalı tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastik (MX Mechanical’da E ve MX Mechanical Mini’de G) içerir.





Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam