â–¼

Konforlu Hisset Güce Hükmet! Logitech MX Mekanik Klavye

Vatan Bilgisayar - 2 izlenme

Yüklenme Tarihi: 13 Eylül 2022 - 21:11

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-mx-mekanik-kablosuz-aydinlatmali-klavye-eng-tus-dizilimi-siyah.html



Kusursuz Tasarım

Alışılagelmişin dışında iki farklı renk ile dizayn edilmiş tuş dizilimi ile sıradan ve şık bir tasarım kazanmıştır. Kullanıcıların beğenisini toplamıştır.



Akıllı Aydınlatma


Yüksek profilli tuşların alt kısmında bulunan akıllı aydınlatması sayesinde parmaklarınızı klavyenin tuşlarına dokunduğunuzda alt kısımda bulunan ışıkları yanmaktadır ve özellikle karanlık ortamlarda şık bir görüntü sunmaktadır.



Mekanik Switch TuÅŸlar

Mekanik yapısı ile özellikle uzun süreli kullanımlarda ve oyuncuların yoğun kullanımlarında daha dayanıklı ve kaliteli bir tuş yapısıdır. Bu sayede hem sesli bir şekilde mekanik sesini alabileceksiniz hem de tuşlara dokunduğunuzda mekanik hissiyatını alabileceksiniz ve oyunun tadını daha rahat çıkarabileceksiniz.



Makro Tuşları

Programlanabilen makro tuşları sayesinde klavyenizde ki bir tuşu program aracılığı ile makro tuşlarına atayabilir ve kısa yoldan kullanım sağlayabilirsiniz.



Kablosuz Kullanım

Kabloların kopma veya temassızlık sorunları olabiliyor, Logitech MX Mekanik klavye kablosuz olması sayesinde bu sorunların önüne geçmektedir. Böylece hem kablo problemi yaşamayacaksınız hem de rahatlıkla istediğiniz yere taşıyabileceksiniz.



Ayarlanabilir Yükseklik

Klavyenin alt kısmında bulunan ayaklar sayesinde istediğiniz yüksekliğe ayarlayabilecek ve rahatınızdan ödün vermeden kullanım sağlamaya devam edebileceksiniz.



Ayarlanabilir TuÅŸlar

Klavyenin üst kısmında bulunan F tuşlarını dilediğiniz gibi programlayabilir, tuş atayabilir ve kullanabilirsiniz.


Easy Switch

Klavyenin sağ üst kısmında bulunan easy switch tuşları sayesinde 3 farklı cihazla aynı anda bağlantı kurabilir ve easy switch tuşları ile rahatlıkla bu cihazlar arasında geçiş yapabilirsiniz.


Uzun Süreli Kullanım

Tam şarj kapasitesi mevcutken ve aydınlatmalar kapalı olduğu durumlarda 15 güne kadar şarj süresi sunmaktadır. Aydınlatmaların kapalı olduğu durumlarda ise 10 Ay'a kadar kullanım süresi sunmaktadır. Bu sayede uzun süreler boyu işlerinizde sizleri yalnız bırakmayacaktır.






Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam