Asus Rog Strix GS-AX3000 Kutu Açılışı ve Detaylı İnceleme!

Vatan Bilgisayar - 9 izlenme

Yüklenme Tarihi: 02 Ocak 2023 - 21:29

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/asus-rog-sitrix-ax3000-2402mbps-574mbps-dual-bant-mesh-kablosuz-ax-router.html



Tasarım

Asus Rog Strix GS-AX3000 agresif tasarımı ve logo detayı ile şık bir görünüm kazanmıştır. Bu sayede kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştır.



Wi-Fi 6 Desteği

Asus Rog Strix GS-AX3000 Wi-Fi 6 desteği bulunmaktadır. Bu sayede daha hızlı ve net internet erişimi sağlayabileceksiniz. Ek olarak 2.4 Ghz bağlantı tipi ile de Wi-Fi bağlantısında hızlı bir kullanım sunmaktadır.



Oyun Portu

GS-AX3000’deki özel Oyun Bağlantı Noktası, bağlanan kablolu cihazlara otomatik olarak öncelik veren özel bir LAN bağlantı noktasıdır. Sizin bir ayar yapmanıza gerek yok. Oyun PC’nizi veya konsolunuzu oyun bağlantı noktasına bağlayın ve oyunlara öncelik vererek hızlı ve kesintisiz bağlantıya kavuşun.



Game Boost Teknolojisi

Game Boost, mümkün olan en düşük gecikmeyi sağlamak için oyunlara öncelik vermenizi sağlayan uyarlanabilir bir QoS özelliğidir. Ayrıca, boş zamanınızın tadını çıkarırken video izleme veya web'de gezinme gibi diğer uygulamalara da öncelik verebilirsiniz.



Güvenlik

GS-AX3000 kullanıcıların rahat etmesi için ömür boyu ücretsiz AiProtection Pro hizmeti veriyor. Trend Micro™ destekli bu güvenlik yazılımı belirli aralıklarla otomatik olarak güncellenerek cihazınızı ve kişisel verilerinizi internetteki tehditlerden koruyor.









Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam