120 Hz Ekran, Yüksek Performans; Xiaomi Poco X3 Pro

Vatan Bilgisayar - 27 izlenme

Yüklenme Tarihi: 23 Şubat 2022 - 10:03

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/xiaomi-poco-x3-pro-256-gb-akilli-telefon-siyah.html

Yapay Zeka Özellikli Quad Kamera

48 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera, 2 MP derinlik sensörü ve 2 MP makro kamerasıyla mükemmel fotoğraflar çekebileceğiniz Xiaomi Poco X3 Pro yapay zeka özelllikli kamerasıyla sizi büyüleyecek.

Snapdragon 860

Qualcom Snapdragon 860 işlemcinin performansı, zorlu grafiklere sahip oyunları yüksek ayarlarda oynarken bile sizi yüzüstü bırakmaz. Yüksek hızlı ve gecikmesiz çevrimiçi oyunların keyfini çıkarın.

120 Hz Ekran Yenileme Hızı

120 Hz yüksek yenileme hızıyla hiçbir anı kaçırmazsınız. Her anı aksiyon dolu oyunlarda takılmadan ilerleyin ve rekabette her zaman bir adım önde olun.

240 Hz Dokunmatik Örnekleme Hızı

240 Hz yüksek dokunmatik örnekleme hızı dokunmatik gecikmeyi azaltır ve duyarlı ekran oyun sırasında daha iyi hassasiyet sunarak oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşır.

Mükemmel Güç

5160 mAh pil gücüyle saatlerce oyun oynamanın keyfini çıkarın. 33 W hızlı şarj özelliği sayesinde hemen şarj olan POCO X3 Pro her an için kullanıma hazırdır.

Titreşimin Gücü

Z eksenli doğrusal motor en canlı titreşim geri bildirimini almanızı sağlar. Parmağınız ekrana her temas ettiğinde yumuşak ve akıllı titreşim tepkileri alırsınız.


https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam